Plezier in ondernemen

Onderneem met plezier! 

Plezier in het ondernemen is een belangrijke succesfactor. Wanneer je werk hebt dat je met plezier doet, voel je je beter en dat straal je ook uit naar je klanten en collega’s. 

Plezier in het werk zorgt voor motivatie en betrokkenheid. Ondernemers en werknemers die met plezier aan het werk zijn ondervinden minder stress. Zij zijn bevlogen met hun werk en steken energie in de onderneming om er het beste van te maken.

 

Neem de telefoon op met een glimlach en je klinkt automatisch een stuk vriendelijker.

Om succesvol te ondernemen heb je winst, vrijheid en plezier nodig. 

Winst is het nummer 1 doel. Je hebt goede intensies om mensen vooruit te helpen, maar zonder inkomen kom je niet vooruit. Wat je met de winst doet is aan jou: investeer je het terug in je onderneming, keer je het uit als beloning aan jezelf, geef je het weg of parkeer je het voor een later moment? 

Vrijheid. Heb jij nog die vrijheid in het ondernemen die je voorzag toen je startte als ondernemer? Of zit je door bepaalde oorzaken in een ‘gevangenis’ waardoor je minder vrijheid en daardoor minder plezier in het ondernemer ervaart. 

Heb jij nog net zoveel of meer plezier in het ondernemen als toen je startte? Ik ben trots op je en blijf met heel veel plezier ondernemen. 

Zijn er dingen die het plezier in de weg staan en waar ik je mee kan helpen zodat jij weer ruimte kunt creëren om met meer plezier aan het werk te gaan?

Blijven er bijvoorbeeld bepaalde taken liggen, krijg je de tijd niet gevonden om nieuwe dingen uit te werken of zijn er problemen waar je momenteel veel energie aan geeft om ze op te lossen? Aarzel niet om mijn hulp in te schakelen. 

Ik ben er voor je om dit aan te pakken en je te helpen om het plezier weer terug te vinden.

Deel dit bericht:

Hoi, ik ben Femke van Online met Femke.

Met mijn blog hoop ik ondernemers en zzp-ers te inspireren om te genieten van de vrijheid en het plezier van het ondernemerschap. Lees meer over marketing, websites, online communicatie en ondernemen.

Je kunt bij mij terecht voor advies, hulp en uitvoering van je marketing- en ondernemerswerkzaamheden. 

Recente berichten:

  • Onderneem met plezier! Plezier in het ondernemen i

  • Het was stil, heel stil de afgelopen periode. Ik w

Droom groot, werk hard en maak heel veel plezier tijdens het ondernemen.

Versterk jouw verhaal!

Schakel mijn hulp in en vertel jouw verhaal zoals jij dat graag doet. Daar zit jouw kracht! Gebruik mijn kennis en ervaring om jouw verhaal te versterken. Zet communicatie in op een manier die bij jou past. Samen zorgen we ervoor dat jij zichtbaar bent voor bestaande en nieuwe klanten, op een manier die bij jou past.