Go for it!

Zet jezelf als ondernemer in de spotlights.

Droom je van een eigen bedrijf of start als ondernemer?

En weet je nog niet helemaal hoe te starten? Heb je hulp nodig om je dromen uit te werken? Iemand om mee te sparren om je plannen verder uit te werken? 

Gebruik mijn kennis

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring om een vliegende start te maken. Neem de tijd om te sparren, reflecteer je ideeën met me en ga met veel vertrouwen je toekomst als ondernemer tegemoet. 

Wat kan je van mij verwachten?

Ik luister naar jouw vragen en help je om van je ideeën naar een concreet actieplan te gaan. Ik geef tips en trucs, handige oplossingen waarmee je met zelfvertrouwen op pad kunt gaan om jouw droom als ondernemer waar te maken. 

Waarmee kan ik je helpen?

Bespreek met mij jouw plannen om voor jezelf te starten. We bespreken jouw ondernemersidee, motivatie en persoonlijke situatie. Waar liggen jouw kansen en wat zijn mogelijke bedreigingen? Waar ben je sterk in en wat zou een valkuil kunnen zijn? Het is een eerlijk en open gesprek. Daar ben jij het meest bij gebaat.

Ben je een stap verder en wil je jouw ondernemersidee uitwerken tot een ondernemingsplan? Ook dan kan ik je bijstaan om een uitgedacht plan neer te leggen. Je zal merken dat ik met praktische vragen kom, waar je nog niet eerder bij stil hebt gestaan. Een goed plan is de basis voor een goede start.

Wanneer je een financiering bij de bank nodig hebt, is een ondernemingsplan verplicht. Heb je dit niet nodig, dan raad ik je altijd aan om een plan uit te werken. In jouw ondernemingsplan zet je jouw plannen op papier. Wie ben jij als ondernemer, hoe regel jij je financiën, marketing en hoe wordt jouw onderneming georganiseerd? Een perfecte voorbereiding om van start te gaan. Het helpt je om jezelf als ondernemer op de kaart te zetten.

En dan heb je de sprong gewaagd en ben je gestart als zzp-er of ondernemer. Je zal merken dat er heel veel vragen op je af komen en je loopt vast nog ergens tegenaan, ondanks jouw goede voorbereiding. Zit je ergens mee, blijf er niet mee lopen. Ik sta voor je klaar om naar je te luisten, adviseren of dingen uit handen te nemen. Zie mij als coach en mentor om je vooruit te helpen.

Vandaag is een mooie dag om te starten.

Doe datgene waar je blij van wordt en pak je kans om als ondernemer aan de slag te gaan!