Marketing

Elke interactie met je klant is een vorm van marketing.

Ken je klant!

Ga op onderzoek uit om je klant te leren kennen. Hiermee kan je je doelgroep bepalen en actie ondernemen welke tools je gaat inzetten om jouw boodschap aan de klant over te brengen. 

De kracht van luisteren

Goede marketing geeft je inzichten in je bedrijfsvoering. Luister naar wat jouw klanten te zeggen hebben en pas dit toe om je bedrijfsvoering te verbeteren. 

Kom in beweging

Wanneer we weten wie onze klant is, wat onze boodschap wordt, waar wij in uitblinken en wat we kunnen verbeteren, waar de risico’s zitten en waar kansen liggen is het tijd om dit uit te werken in concrete acties. Maak een planning en ga aan de slag! 

Hoe kan ik je helpen?

Kom in gesprek met me en vertel waar jij voor staat en wat je wilt bereiken. Na inventarisatie gaan we aan de slag met het opstellen van een marketingplan en met deze leidraad zetten we dit om in acties. Luisteren we naar feedback van onze klanten en sturen we bij waar dat nodig is.

Je kan mij inhuren om een geheel marketingplan te schrijven, maar ook om hulp vragen bij de uitvoering van Online en Offline marketing taken. Ik werk met Google Ads, Facebook Businessmanager, Mailchimp, Canva, Klanten Vertellen en Active Campaign. Wil je hier zelf meer vaardigheid in ontwikkelen of dit samen uitwerken? Ook daar kan ik je mee helpen.

Ik ben praktisch en ondernemend. Hands-on met weinig poespas, maak zo min mogelijk gebruik van ingewikkelde vaktermen en dure adviesrapporten. Get the job done past goed bij mijn manier van werken, gebruik makend van tools om het werk efficiënt en doeltreffend uit te voeren.

Dat is mogelijk. Uit ervaring weet ik dat veel ondernemers de touwtjes in eigen handen houden. Dit houdt in dat alle werkzaamheden die ik uitvoer maatwerk is. De taken plannen we zo in dat het voor ons beiden prettig werkt. Vaak is dat een combinatie van de lijnen uitzetten, afspreken wie wat doet en open en eerlijke communicatie.

Wil je aan de slag met marketing?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Schakel mijn hulp in en zet marketing in op een manier die bij jou past. Droom groot – Werk hard – Bouw een fijn netwerk op en maak heel veel plezier. Met jouw energie en positiviteit sta je al 1-0 voor!