Unplug to reload

Het was stil, heel stil de afgelopen periode. Ik was online onzichtbaar met Smit Marketing. Geen nieuwe berichten geplaatst op Social Media, mijn website uit de lucht gehaald omdat ik die niet passend meer vond. Heb ik in die tijd stil gezeten? Nou nee, niet echt. Ik heb aan heel veel leuke projecten gewerkt. Koester het contact de klanten waar ik mee heb mogen samenwerken in de afgelopen periode. Stuk voor stuk leuke opdrachten waar ik blij van werd en trots op ben.

Waarom dan de media stilte? Ik was zoekende, hoe zet ik mezelf op de kaart. Wat vind ik belangrijk en waar krijg ik energie van? Hoe kan ik mijn kennis en ervaring op anderen overbrengen zodat zij daar energie van krijgen om verder te groeien? Welke boodschap deel ik met de buitenwereld? Vaak kreeg ik de vraag: hoe kan jij als marketeer nu onzichtbaar zijn en wat voor werk doe je nu eigenlijk? Het is vreemd, misschien een beetje raar, maar het past wel bij mij. Ik ben niet iemand die van de daken schreeuwt waar ik goed in ben, wat ik allemaal voor geweldigs aan het doen ben. Tuurlijk ben ik trots en laat ik dat zo nu en dan doorschemeren. Dat past beter bij me.

De naam Smit Marketing dekt de lading niet meer. Het is niet alleen marketing dat ik doe. Heel breed bekeken help ik ondernemers met ondernemen. Bij mij komen ze met vragen over hun website, online en offline communicatie, adverteren, positioneren, procesverbeteringen, administratie, Van alles wat je kan bedenken. Of om ‘gewoon’ te sparren, ideeën uit te wisselen, mijn kennis en ervaring te gebruiken om zo hun eigen kracht in te zetten om als ondernemer sterk in je schoenen te staan.

Het is tijd voor een naam en website die beter bij mij past, persoonlijker is en beter weergeeft waar mijn kracht ligt. Daarom Online met Femke. Je vindt op mijn website inspiratie over marketing, websites, online communicatie en meer. Hiermee hoop ik ondernemers te inspireren om te genieten van de vrijheid en het plezier van het ondernemerschap. Gaat nu alles online bij Femke? Noop, het is een kwestie van de balans vinden tussen online en persoonlijk contact. Unplug op tijd om met meer energie aan de slag te gaan!

 

Deel dit bericht:

Hoi, ik ben Femke van Online met Femke.

Met mijn blog hoop ik ondernemers en zzp-ers te inspireren om te genieten van de vrijheid en het plezier van het ondernemerschap. Lees meer over marketing, websites, online communicatie en ondernemen.

Je kunt bij mij terecht voor advies, hulp en uitvoering van je marketing- en ondernemerswerkzaamheden. 

Recente berichten:

  • Onderneem met plezier! Plezier in het ondernemen i

  • Het was stil, heel stil de afgelopen periode. Ik w

Droom groot, werk hard en maak heel veel plezier tijdens het ondernemen.

Versterk jouw verhaal!

Schakel mijn hulp in en vertel jouw verhaal zoals jij dat graag doet. Daar zit jouw kracht! Gebruik mijn kennis en ervaring om jouw verhaal te versterken. Zet communicatie in op een manier die bij jou past. Samen zorgen we ervoor dat jij zichtbaar bent voor bestaande en nieuwe klanten, op een manier die bij jou past.